2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

NAUJA BANGA/NEW WAVE



LT  Sveiki. Labai atsiprašau kad taip ilgai neįkėliau naujo įrašo, turėjau daug darbo ir kitų problemų. Tikiuosi savo skaitytojų neapvyliau. Žadėjau papasakoti apie naujus pirkinius bet jie nėra verti tokio didelio dėmesio kaip mados naujienos. Išeidami 2014-ieji išsinešė ir tai, kuo taip nesenai žavėjomės, kadangi dabar jau 2015-ieji  metai tai ir mados šiek tiek keičiasi. Taigi, pradedam 2015-ujų metų mados apžvalgą :

  1. Pirmiausia pamirštame visus kaklo aksesuarus kurie yra su neoniniais kristalais ir renkamės naujus masyvius ir ilgus kaklo papuošalus.
  2. Seksualiom, tampriom ir figūrą koreguojančiom suknelėm sakom- ne, renkamės iš skirtingų audinių sukurtas sukneles.
  3.  Austos, etninio stiliaus rankinės taip pat nebemadingos, dabar ant bangos rankinės su kailio įsiuvais.
  4. 2014-ieji pasižymėjo beprotiška manija – spalvotomis draugystės apyrankėmis, ačiū minimalistinėmis, bet drąsiomis apyrankėmis, kurios nurungė tuos neišvaizdžius nesusipratimus, kurių niekada nepripažinsiu kaip stilingu aksesuaru.
  5. Visos PETA aktyvistės gali atsipūsti, dabar madinga dirbtinio plauko kailiniai.
  6. Kad ir kaip žavėjausi kaubojiškais aulinukais su apkaustais, dabar teks tai pamiršti ir pamėgti aulinukus masyviais kulnais. 
  7. Kad ir kokios šiltos ir mielai atrodančios kumštinės pirštinės buvo madingos dabar papuošime savo rankeles pirštuotomis pirštinėmis su kailio dekoru.
  8. Vienas iš patogiausiu drabužių- sodininko kombinezonas, kuris keičiasi į elegantišką kombinezoną.
 Šį kartą tiek, laukite naujų įrašų, pažadu nenuvilti. Iki pasimatymo kituose mados vėjuose.


EN  Hello. Very sorry to take so long not added a new entry, I had a lot of work and other problems. I hope my readers not disappointed. I promised to tell you about new purchases but they are not worth a great deal of attention to fashion news.. The year 2014 came out, and it carried away, as well as recently fascinated, whereas it is now 2015 years, this year and fashion changes slightly. So, starting in 2015 year fashion review:  
  1.  First of all, forget all the accessories that are neck with neon crystals and choose the new, massive and long necklaces.
  2.   Sexy and figure hugging dresses say - no, choose from different fabrics designed dresses.
  3. Woven, ethnic style handbag as well as out of style, now on the wave gusset bags with fur. 
  4. The year 2014 marked a crazy obsession - colorful friendship bracelets, thanks minimalist, but bold bracelets that have outdone those unattractive misunderstandings, which never recognized as a stylish accessory.
  5. All PETA activists can to relax, now trendy hair artificial fur.
  6. No matter how fascinated cowboy boots with bindings, now will have to forget about it and liked boots massive heels.
  7. Whatever warm and gladly looking fake fur mittens were fashionable now decorate your hands in the air fingered gloves with fur décor.
  8.  One of the most comfortable clothes - the gardener's suit, which changes into an elegant suit.
This time end, so wait for the new record, I promise not to disappoint. See you in other fashion winds.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą