2015 m. spalio 19 d., pirmadienis

KAIP TAPTI STILINGAI/HOW TO BE A STYLISH

Follow my blog with Bloglovin

LT  Sveiki. Pagrindinis klausymas – kaip tapti stilingai? Svarbiausias dalykas yra individualumas. Turi stengtis formuoti savitą, tik tau būdingą stilių. Žinoma tai gana sudėtinga, ne kiekvienos paieškos būna sėkmingos, bet tik drąsiai eksperimentuodamos ir klysdamos galime pasiekti gerą rezultatą. O kai atrasi savo stilių, galėsi nepaisyti nei tendencijų, nei patarimu – apsipirksite dėvėtų drabužių parduotuvėje mažiau nei už 10 eurų ir atrodysit geriau nei turtingo verslininko žmona, visą dieną bėgiojusi po prabangiausius butikus.

Paklausiusi kitų nuomonės nusprendžiau rašyti apie savo pigius derinukus iš second hand‘ų. Kadangi esu studentė, tai aišku ir pinigėlių neturiu labai daug, o apsipirkti labai labai mėgstu, tai į savaitę kartą grįžtu namo nešina daug naujų drabužių iš second hand‘ų.

Šios dienos burgundiško vyno spalvos derinukas einant iš paskaitų:

Megztukas – 0,30€

Džinsai - 0,50€

Odinė striukė - 12€

Šalikas - 0,60
Ilgaauliai - 4€

Rankinė - 12€

Drabužių derinio bendra kaina – 29,40€

EN   Welcome. The main hearing - how to be stylish? The most important thing is individuality. Must try to shape their own, you only characteristic style. Of course it is quite complicated, not every search is successful, but only boldly experimenting and are deficient, we can achieve a good result. And when you found your style you can ignore the of trends, or advice- to shop in second-hand clothing store for less than 10 euros and you look better than a rich businessman's wife, running all day long in the most luxurious boutiques.
I listen to other opinions and decided written about my cheap clothes combination from second hands shop. Since I am a student, it is clear, and the money I don't have very much, but I realy like to go shopping, once a week I‘m going back in home with a lot of new clothes from second hands shop.
Today's burgundy wine color combination then I‘m going from the lecture.

Sweater - €0.30

Jeans - € 0.50

Leather jacket - € 12

Scarf – €0,60

Boots - € 4

Handbag - € 12

Clothing combination total price - € 29.40




6 komentarai:

  1. Bet tai kaip matau, cia mano gimtine!!! :)) Megstu grizusi prasieiti pro kuistukus, ten tikrai galima rasti lobiu, ziurek visu neispirk!! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Panevėžys- kuistukų rojus :) Na pasistengsiu visų neišpirkti. :) Aš ir kai grįžtu į savo gimtinę - Anykčius, dažnai randu geru, pigių pirkinukų :) Pvz: Šie batai už 4eurus iš Anykščių humanos :)

      Panaikinti
  2. haha o aš kožūchą neblogą už 7 eurus radau humankėj, bet kita vertus niekad nerandu gerų batų, tai kaip kam išeina :D Gražūs pirkinukai, sveikinu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, dėl batų, tai ten pas mus Anykščių humanoj reikia pakovot, kai būna nauja siunta :) Bet turint kantrybės galima atrasti lobių :) Ačiū už teigiamą komentarą ;)

      Panaikinti
  3. Puikus derinukas! :)

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti